• Persoonlijk advies
  • Scherpe prijzen
  • Gratis levering vanaf €150
  • Kleinste winkeltje, Grootste service
  • Showroom in Sint-Niklaas
CHECKOUTVIEW CART

Pioneer DJ

Filter

Refine results

Pioneer DJ

Pioneer DJ is sinds meer dan 20 jaar de onbetwiste marktleider in het ontwikkelen en produceren van professionele DJ apparatuur en DJ software. Hiervoor werkt het moederbedrijf, Pioneer Dj Corporation, nauw samen met diverse DJ’s en clubs rond de wereld. Hun doel is om de wereldwijde dance community te voorzien van innoverende en inspirerende producten. Het hoofdkantoor van Pioneer Dj Corporation is in Yokohama, Japan en heeft vestigingen over de hele wereld.

De geschiedenis van Pioneer DJ als exclusief merk gaat terug tot in 1994 met de allereerste top loading cd speler voor dj’s, de CDJ-500. Een jaar later bracht Pioneer DJ de allereerste DJ mixer uit, de DJM-500, voorzien van ingebouwde beat-effects. De absolute opvolger was wel de CDJ-1000, 1 van de eerste cd spelers met realtime scratch en in combo met de DJM-800 mixer was deze setup lange tijd de referentie. Het heeft dan tot in 2009 geduurd eer de opvolger er was, de CDJ-2000, die de Rekordbox software ondersteunde en in staat was om muziek naast de vertrouwde Compact Disc, ook via USB en SD af te spelen. In 2011 kwam de DJM-900NXS uit, een revolutionaire mengtafel die meteen de club standaard werd.

Pioneer DJ bracht naast de lijn losse mengtafels en cd-spelers ook een hele reeks specifieke DJ controllers uit. Dit voor zowel de eigen Rekordbox software als voor onder andere Serato DJ Pro.
De DDJ-SZ en de DDJ-RZ was lange tijd het vlaggeschip van Pioneer DJ. De DDJ-400 is zowat de meest verkochte compacte dj controller ter wereld.

Net toen we dachten dat de professionele muziekindustrie afscheid had genomen van cd’s en vinyl en overgestapt was naar muziekbestanden, kwam Pioneer DJ in 2014 met de Pioneer DJ PLX-1000.
Dit voor hun 20 jarig bestaan in de DJ industrie. De PLX-1000 en de PLX-500 zijn een voorbeeld waarbij Pioneer DJ terug grijpt naar vertrouwde technologie en het aanpast naar de noden van de hedendaagse muziekfanaat.

Niet alleen is Pioneer DJ bekend om zijn koptelefoons, platenspelers, DJ controllers, en studiomonitoren. Maar maakt het ook professionele luidsprekers onder de noemer Pioneer Pro Audio.
Hun GS-WAVE series clubsystemen en XY Series PA luidsprekers zijn terug te vinden over de hele wereld.

© 2021 COMFLOW
lockcogusercartmenuchevron-downcheckmark-circlecross-circle