Pioneer DJ DJM-A9

DJ's, update your rider!

De DJM-A9 is een 4-kanaals professionele DJ-mixer die zonder twijfel de standaard zal worden in elke venue! 

Hij biedt enorme verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de DJM-900NXS2, met een verbluffend heldere geluidskwaliteit, verbeterde speelbaarheid en connectiviteit!

Pioneer DJ DJM-A9

Perfect helder geluid

De DJM-A9 brengt een duidelijker helderdere geluidskwaliteit, zodat elke track perfect tot zijn recht komt en de venue wordt ingeknald exactly as intended! 

Dit next-generation clubgeluid is het resultaat van uitgebreide ontwikkeling en verfijning van bestaande technologie, maar ook de toevoeging van gloednieuwe componenten, waaronder ESS Technology 32-bit hoogwaardige A/D- en D/A-omzetters in respectievelijk de kanaalsectie en de uitgangen.

Jouw sound komt dus feilloos over naar de luisteraar wat uiteraard zorgt voor een betere experience in de club!

Verbeterde speelbaarheid

De DJM-A9 heeft meer ruimte rond de EQ-knoppen, duidelijkere LED's in het kanaalgedeelte, geoptimaliseerde frequentierespons op de isolatoren en soepelere kanaalfaders dan bij de DJM- 900NXS2. 

Doe daar de derde generatie MAGVEL FADER crossfader bij en je hebt een mixer die exact doet wat jij wil wanneer je het wil!

De nieuw kleurendisplay op de DJM-A9 helpt jou om snel en nauwkeurig de status van de geselecteerde Beat FX te checken. De DJM-A9 bevat 14 (!) Beat FX om mee te spelen, waaronder drie nieuwe: Mobius, Triplet Fliter en Triplet Roll.

Video URL:
Currently supported:

Let's back-to-back!

2 verschillende computers kunnen tegelijkertijd worden aangesloten dankzij de dubbele USB Type-B en USB Type-C poorten (er zijn er 2 van elk) en via Bluetooth kan audio ook draadloos naar elke kanaal gestuurd worden!

 

Er zijn ook twee hoofdtelefoon-uitgangen, elk met hun eigen cue, volume en mixbalans, zodat back-to-back spelen nog eenvoudiger en vooral creatiever wordt!

Pioneer DJ DJM-A9

Color FX Center Lock

Wanneer de gloednieuwe Center Lock-functie is ingeschakeld en je de Sound Color FX gebruikt, stopt deze knop met draaien wanneer deze de middenpositie bereikt. 

Dit betekent dat je de knop niet te ver kan draaien en per ongeluk naar de tegenovergestelde parameter kan overschakelen. Uiteraard kan je deze Center Lock ook uitschakelen wanneer je even helemaal crazy wil gaan!

BIGGER IS BETTER

De DJM-A9 is maar liefst 74,4 mm breder en 44,1 mm dieper geworden om er een heleboel nieuwe hardware in te stoppen. 

Het meest opvallend zijn de uitbreidingen van de-MIC sectie aan de linkerkant en de BEAT FX-sectie aan de rechterkant.

Terwijl de 900NXS2 nogal misplaatst klein leek tussen twee CDJ 3000s, is de A9 duidelijk de clubmixer van deze generatie!

Pioneer DJ Stagehand

REMOTE DJ CONTROL

Nooit meer in het rood!

Met de nieuwe Stagehand app kan je eenvoudig vanuit de FOH bepaalde functies van de DJM-A9 monitoren en bijsturen waar nodig.

Ideaal dus om vanop afstand overstuurde sets te corrigeren en een must-have voor elke geluidstechnicus!

Video URL:
Currently supported: