NUMARK Mixstream Pro Go

Battery-powered DJ Controller met ingebouwde speakers

Levering 2-3 Werkdagen
€ 899,99

Van je slaapkamer tot op het strand en van livestreaming studio tot garden party, met de Mixstream Pro Go neem je jouw vibe overal mee naartoe. Met zijn ingebouwde oplaadbare batterij, ingebouwde luidsprekers, Wi-Fi, USB/SD-inputs, professionele DJ-prestatiefuncties en draadloze smart home verlichtingscontrole is de Mixstream Pro Go 's werelds eerste 100% draadloze standalone DJ-controller. DJ's zijn niet langer beperkt tot een indoor studio of slaapkamer, nu kan je echt overal mixen! Geen draden, computers of muziekbibliotheek nodig!

DIRECTE TOEGANG TOT ELK NUMMER

De Mixstream Pro Go integreert met ongeveer elke populaire muziekstreamingdienst, waardoor je ongelimiteerde toegang hebben tot meer dan 100 miljoen nummers in alle genres. Met deze ongekende muzikale toegang is niet langer een bestaande muziekbibliotheek nodig om een feest of optreden te kunnen trekken en rocken. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi en razendsnelle songanalyse aan boord kunnen gebruikers gemakkelijk elk nummer uit elk genre vinden en afspelen, op elk moment! 

INGEBOUWDE LUIDSPREKERS VOOR ALTIJD EN OVERAL FEEST

De kwalitatieve ingebouwde luidsprekers maken het echt een volledig standalone toestel en helemaal klaar voor actie, straight from the box! De speakers produceren een rijk, vol geluid en zijn de perfecte oplossing voor on-the-go. Uiteraard kunnen de ingebouwde speakers ook functioneren als monitoring wanneer je bent aangesloten op een groter geluidssysteem.

YOUR HOME = THE CLUB

De Mixstream Pro Go maakt draadloos verbinding met Phillips Hue en Nanoleaf smart home verlichting, waardoor jouw binnen- en buitenverlichting met enkele klikken onmiddellijk meegaat op de muziek! Voor professionele lichtshows biedt de Mixstream Pro Go hands-on controle van DMX-verlichting met behulp van Engine Lighting en SoundSwitch (extra hardware vereist).

ONTWORPEN VOOR PROFESSIONELE DJ-OPTREDENS

Naast de perfecte party metgezel voor muziekliefhebbers zit de Mixstream Pro Go vol met pro-grade functies voor de professionele DJ. Dankzij de 2 USB-ingangen en 1 SD-kaartsleuf kunnen DJ's optreden zonder laptop, door nummers en afspeellijsten af te spelen die zijn geëxporteerd van Serato, Rekordbox of iTunes met behulp van de Engine DJ-desktopsoftware. Bovendien kan de Mixstream Pro Go in computermodus worden gebruikt als softwarecontroller voor Serato (coming soon) en Virtual DJ met volledige visuals op het scherm. 

De 4 ingebouwde effecten (Echo, Flanger, Delay en Phaser) worden perfect getimed op de beat wanneer ze worden geactiveerd met de toggle-switches. Grote filterknoppen en 3-bands EQ zorgen voor de perfecte mixes, every time! 

POWERED BY ENGINE DJ

De Mixstream Pro Go draait op Engine DJ, hetzelfde toonaangevende standalone DJ-besturingssysteem dat laptoploze optredens op de grootste podia en DJ booths over de hele wereld mogelijk maakt. Met eenvoudige "Over the Air" updates via Wi-Fi, heb je altijd directe toegang tot een steeds groeiende set van geavanceerde, professionele-grade performance functies, zoals de allereerste ingebouwde Sampler, Remote Library toegang, en Touch FX!

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis