NUMARK Mixstream Pro +

Standalone Streaming DJ Controller

Levering 2-3 Werkdagen
€ 749,99

MILJOENEN NUMMERS BINNEN HANDBEREIK

De Mixstream Pro + integreert met Amazon Music Unlimited en andere populaire streamingdiensten, waardoor je direct toegang tot meer dan 100 miljoen nummers van cd-kwaliteit (aka "lossless") hebt in alle muziekgenres. De ingebouwde Wi-Fi en bliksemsnelle nummeranalyse aan boord laat je urenlang oefenen en optreden zonder dat je van tevoren muziek hoeft te hebben of voor te bereiden. Tracks worden geanalyseerd op bpm en toonsoort terwijl ze worden geladen en gebufferd in het interne geheugen, waardoor ononderbroken afspelen tijdens elk feest, optreden of livestream gegarandeerd is.

INGEBOUWDE LUIDSPREKERS

De Mixstream Pro + beschikt over hoogwaardige ingebouwde luidsprekermonitoren met speciale volumeregeling. Deze custom-tuned drivers produceren een rijk, vol geluid en zijn de perfecte geluidsoplossing voor casual listening, cookouts en feestjes met familie en vrienden. Voor professionele DJ's zijn de ingebouwde luidsprekers de ultieme, handige oplossing voor livestreaming, het maken van video-inhoud en persoonlijke monitoring bij aansluiting op een groter geluidssysteem.

ZET JE SMART HOME IN FEESTMODUS

De Mixstream Pro + maakt draadloos verbinding met Phillips Hue en Nanoleaf smart home verlichting, waardoor het gemakkelijk is om dynamische visuals toe te voegen aan uw volgende feest of livestream. Met behulp van de ingebouwde Engine Lighting embedded control, verbinding maken met een Philips Hue verlichting hub of Nanoleaf systeem duurt slechts een paar tikken. Eenmaal aangesloten, zal de slimme verlichting direct en automatisch van kleur en helderheid veranderen, perfect op tijd met het nummer dat wordt afgespeeld. De indrukwekkende verlichtingsbediening op het scherm biedt hands-on controle over aangepaste kleurselectie, strobing en meer! De verlichting reageert zelfs op de bewegingen van de crossfader, volumeknoppen en scratching voor een verbazingwekkende, meeslepende audio/visuele ervaring!

GEAVANCEERDE VERLICHTING INTEGRATIE EN CONTROLE

Voor geavanceerde verlichtingsopties en -functies kunnen professionele DJ's hun muziekbibliotheek vooraf analyseren met SoundSwitch desktop software, hun bibliotheek exporteren naar een USB-stick, SD-kaart of naar hun Dropbox cloud, en volledige controle hebben over DMX-verlichting met behulp van het touchscreen van de Mixstream Pro +. Deze functionaliteit maakt het eenvoudig om een professionele lichtervaring te bieden op evenementen en optredens zonder de noodzaak om een laptop of DMX-controller mee te nemen.

GENIET VAN DE VRIJHEID VAN OPTREDENS ZONDER LAPTOP

De Mixstream Pro + heeft 2 USB-ingangen en 1 SD-kaartsleuf voor externe media drives voor optimale veelzijdigheid als het gaat om muziekselectie en bibliotheek curatie. Bereid snel afspeellijsten voor van Serato, rekordbox en iTunes met de Engine DJ-desktopsoftware, exporteer naar een USB-drive of SD-kaart, plaats de drive in de Mixstream Pro +, en voer vervolgens je hele show uit zonder dat je een laptop of computer nodig hebt.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis