Pioneer DJ DDJ-FLX4 DJ Rekordbox Controller

DDJ-FLX 4

Levering 2-3 Werkdagen
€ 319,00

De gloednieuwe Pioneer DJ DDJ-FLX4!
Als opvolger van de standvastige en succesvolle DDJ-400, is de nieuwe Pioneer DJ DDJ FLX4 klaar om jouw DJ-carrière een jumpstart te geven. Deze compacte maar toch uitgebreide 2-kanaals dj-controller heeft werkelijk alles in huis om beginnende DJ’s snel en eenvoudig vertrouwd te maken met het maken van soepele transities, loops, cuts en hot cueing. Verder beschikt de Pioneer DJ DDJ-FLX4 over de gekende Pioneer DJ club layout geadopteerd van de professionele Pioneer DJ toestellen die overal ter wereld op de grootste events worden gebruikt. Bovendien is de Pioneer DJ DDJ-FLX4 dankzij zijn solide formaat jouw ideale partner om mee rond te reizen en waar dan ook te DJ’en.

Rekordbox aansluitbaar met iOS en Android toestellen voor nog meer FLXibiliteit
Een handig nieuwtje is de Rekordbox multi-apparaat ondersteuning van de Pioneer DJ DDJ-FLX4. Deze zorgt ervoor dat Rekordbox naast PC of Mac ook beschikbaar zal zijn via de Rekordbox app voor zowel iOS als Android (dit vanaf 2023). Dit zal het mogelijk maken om Rekordbox te gebruiken tijdens het DJ'en op een iPhone, iPad of Android smartphone/tablet dankzij de ingebouwde Bluetooth optie in de Pioneer DJ DDJ-FLX4 of via een USB kabel. Ongeacht waar je wil oefenen of performen, de FLX4 zal je dus altijd en overal kunnen volgen.

Opmerkelijk: niet alleen compatibel met Rekordbox maar nu ook met Serato DJ
De Pioneer DJ DDJ-FLX4 komt zoals gewoonlijk met een gratis licentie om Rekordbox volledig te kunnen gebruiken (performance mode, export mode, etc). Van zodra de controller wordt ingeplugd in je laptop zal deze licentie key activeren en kan de gebruiker Rekordbox downloaden. Bovendien kan er ook gebruik gemaakt worden van streaming platformen waaronder TIDAL, Beatport, Beatsource of SoundCloud Go+ aangezien deze compatibel zijn met Rekordbox. Bovendien kan de beginnende DJ gebruik maken van de geïntegreerde tutorials in Rekordbox waarbij ze wegwijs worden gemaakt in de DJ Software en zijn mogelijkheden.

Hier stopt het echter niet, tegenover zijn voorganger is de Pioneer DJ DDJ-FLX4 nu wel compatibel met Serato DJ. Dit maakt dat Serato DJ liefhebbers nu ook kunnen meegenieten van de FLX4 controller. Zo kan de gebruiker de gratis Serato DJ Lite versie gebruiken om te DJ'en, indien er liever met de Serato DJ Pro versie gewerkt wordt zal er een bijkomende licentie moeten aangekocht worden.

Nieuwe Smart Mixing Features geven de beginnende DJ een duwtje in de rug
De Pioneer DJ DDJ-FLX4 is uitgerust met de nieuwe Smart Mixing Feature voor vlotte maar toch professionele transities. Aan de hand van smart faders kan het volume, bass level en bpm aangepast worden waardoor je bij het bewegen van de kanaalfaders of crossfader, eenvoudig transities kan maken van de ene track naar de andere. Deze feature kan de beginnende DJ doen wennen aan de verschillende technieken om nummers met elkaar te mixen.

Extra's
De gebruikers die willen live streamen en vaak een micro gebruiken tijdens sets, zullen met de Pioneer DJ DDJ-FLX4 niks te kort komen. Zo beschikt de controller over een geïntegreerde microfoon input die gemixt kan worden met de audio playback waardoor een extra mixer of audio interface overbodig is. Bovendien is het mogelijk om je sets op te nemen in de software van Rekordbox, op die manier kan je als beginnende DJ je eerste mixtape naar buiten brengen.

Verder komt de Pioneer DJ DDJ-FLX4 tot leven via een bekrachtigende USB-C kabel en met de bijgevoegde snelstart gids ben je in no-time klaar om te mixen!

Onze mening
Dit is een zeer goeie controller voor wie het dj-en wil verkennen en is een puike opvolger van de Pioneer DJ DDJ-400, die op zich al één van de beste controllers was in zijn prijsklasse. Ook de toekomstige updates, zoals koppeling met Bluetooth, zien er veelbelovend uit.
Een echte aanrader!

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis