Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT

DDJ-FLX6-GT

Levering 2-3 Werkdagen
€ 649,00

De ferrietkleurige Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT zal je verbazen
De 4-kanaals DDJ-FLX6-GT is een bijgewerkt ontwerp met nieuwe grafietkleur voor een verfijnde look. Uiteraard is deze volledig gebaseerd op de zwarte Pioneer DJ DDJ-FLX6. Hij voelt hierdoor zeer vertrouwd aan, maar is toch anders qua look.

Diverse vernieuwde effecten
Laat je publiek helemaal uit de bol gaan dankzij de nieuwe Merge effecten, schakel moeiteloos over naar een andere muziekstijl ongeacht het tempo of de toonhoogte, creëer opzwepende overgangen wanneer je maar wil en dat allemaal met een handige draai aan de knop. In het nieuwe merge FX gedeelte van je Rekordbox software kan je de 4 merge effecten zelf gaan personaliseren, je kan kiezen uit wel 41 effecttypes per element (Build FX, Build Sample, Release FX en Drop Sample) en combineer ze tot meer dan 9000 verschillende merge effecten. Selecteer vervolgens je Merge FX en druk op de knop om het effect te starten. Klaar voor meer, draai aan de knop en voel de spanning opbouwen...
Drop in 3,2,1.. druk op de knop en het effect wordt vrijgeven, je eventueel gekozen sample wordt afgespeeld en de huidige track stopt met spelen. Nu moet je enkel nog het volgende nummer starten en klaar is kees!

Werk je liever met de performance pads? Gebruik dan zeker de nieuwe Sample Scratch modus in Rekordbox, waarmee je samples snel kan inladen op je decks en je met je favoriete geluiden kan scratchen en remixen. Je kan ook nog eens gebruik maken van de hot cues, pad fx, beat jump en sampler functies. Nog niet genoeg van effecten? Kies zelf welke Beat fX je het meest gebruikt, schakel ze in met de alomgekende blauwe toets en kies zelf hoeveel effect er wordt uitgestuurd met de draaiknop.

Scratchen zoals een pro
De Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT is uitgerust met de Jog cutter. Schakel de jog cutter in, draai aan het jog wheel en voeg een professioneel klinkend scratch effect toe aan je set zonder dat je de crossfader hoeft te gebruiken! Het scratch effect is gebaseerd op je laatste hot cue of cue punt in je track en je kan tot wel 10 verschillende scratch effecten oproepen afhankelijk van de afspeelpositie. Wil je toch liever op de normale manier scratchen dan ben je bij de Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT aan het juiste adres. Zijn grote jog wheels, even groot als die op de allernieuwste Pioneer DJ CDJ-3000 trouwens, voelen super natuurlijk aan wanneer je wil scratchen of pitchbenden en dankzij het ingebouwde display heb je een duidelijk zicht op je afspeelpositie!

Rekordbox, Virtual DJ, Traktor Pro 3 & Serato
Met de Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT kan je meteen van start gaan  dankzij de ingebouwde geluidskaart en ondersteuning voor zowel de Rekordbox als de Serato DJ Pro software. Enkel de controller aansluiten op je laptop waar je software op geïnstalleerd is via de meegeleverde USB kabel en starten maar, geen dure abonnementen, extra hardware of drivers nodig! De Pioneer DJ DDJ-FLX6 komt met een gratis Serato Pitch 'n Time DJ expansie pack en het Serato FX pack. Laat je volledig los gaan met de single fx of multi fx modus en creëer een ongelooflijke show! Deze Pioneer DJ DDJ-FLX6-GT 4 kanalen DJ controller met de lay-out van de klassieke CDJ + DJM opstelling heeft een nieuwe elegante look meegekregen met een  mooi matte donkergrijze afwerking. Het herontwerp van de jog wheels en de integratie van de merge fx draaiknoppen zijn maar enkele van, de leuke features op deze controller. Dankzij de grote scroll button blader je met gemak door je bibliotheek, je mappen en tracks. Laad je track meteen naar het juiste deck dankzij de "Load" knop boven elk kanaal en geniet van een trim, 3 band EQ en filter knop per kanaal. Sluit je microfoon aan en controleer het volume in een handomdraai, je kan zelfs een monitor aansluiten via de booth uitgang. Kortom alles wat je maar kan bedenken is op deze bad boy aanwezig! De bijgewerkte controller is ook compatibel met Virtual DJ (licentie apart verkrijgbaar) en Traktor Pro 3 en kan gratis worden gebruikt met Rekordbox (Core-abonnement) en Serato DJ Pro.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Gerelateerde producten