Pioneer DJ HDJ-S7-W DJ Headphones (White)

Pioneer DJ HDJ-S7-W

Levering 2-3 Werkdagen
€ 199,00

De frequentiekarakteristiek van de witte Pioneer DJ hoofdtelefoon, de Pioneer DJ HDJ-S7-W, is aangepast zodat deze gelijk is aan die van de HDJ-X10: 5Hz - 40kHz. De Pioneer DJ HDJ-S7 is leverbaar in 2 kleuren (zwart en wit) en komt met een rechte (1,6m) en een gekruld snoer (1,2-3m).

Net zoals de Pioneer DJ HDJ-C70 kun je 1 oorschelp kantelen om deze voor of achter je oor te plaatsen.

De impedantie van de HDJ-S7 is 48 Ohm en hij wordt geleverd in een stevig transport etui (zoals de Pioneer DJ HDJ-X10) waar je de kabels en eventueel SD/USB devices in kunt meenemen.

Bij de ontwikkeling van elk nieuw product creëren we talrijke prototypes, telkens met verbeteringen die gebaseerd zijn op feedback van internationaal gerenommeerde dj's die de apparatuur testen. Aan de hand van deze feedback en de resultaten van onze analyse van verschillende monitoringstijlen hebben we ervoor gezorgd dat de Pioneer DJ HDJ-S7 comfortabel te gebruiken is voor elke stijl, vooral als je hem om je nek hangt met een draaihoek van 45 graden naar voren. Bovendien is de buitenkant van de behuizing voorzien van een reliëf voor verbeterde grip zodat je hem snel kunt vastpakken en gebruiken.

De Pioneer DJ HDJ-S7 beschikt over een flexibele en duurzame hoofdband zodat hij perfect op jouw hoofd past. Deze hoofdtelefoon is ontworpen voor intens gebruik, hij werd onderworpen aan veeleisende tests, onder andere 20.000 keer openen en sluiten.

Dankzij de verbeteringen die we gemaakt hebben aan de oorkussens (vergeleken met die van het HDJ-C70-model) kun je langer comfortabel dj-en. We hebben zorgvuldig hoogwaardig urethaanmateriaal geselecteerd om zachte kussens te creëren. We hebben zelfs gelet op de positionering van de voering om ervoor te zorgen dat je deze niet voelt.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis