Pioneer DJ OPUS-QUAD

All-in-one DJ systeem

Levering 2-3 Werkdagen
€ 3299,00

De Pioneer DJ OPUS-QUAD is zonder twijfel hét meest uitgebreide all-in-one DJ-systeem van het moment, boordevol nieuwe features die jou toelaten om met één toestel alles bij de hand te hebben voor een perfecte DJ-set, zelfs in meerdere ruimtes tegelijk! Daarnaast is het design ongezien mooi, maar toch met een volledige focus op speelbaarheid, zodat je de hele nacht vlot jouw beste mixes kan overbrengen naar je publiek!

De perfecte combinatie van design en speelbaarheid!
Met zijn gebogen randen en licht hellende bovenplaat is het vernieuwende design van de OPUS-QUAD niet enkel heel stijlvol, maar ook comfortabeler dan zijn voorgangers. De matzwarte afwerking en houtkleurige sleuven aan de voor- en zijkanten maken het ontwerp helemaal af!


Standalone, maar toch met 4 volwaardige channels!
De OPUS-QUAD heeft vier volwaardige kanalen, ideaal om op voorhand al tracks te cue-en of om verzoeknummers in je set op te nemen. Het is zelfs mogelijk om aan elk deck een andere kleur toe te wijzen, die overeenkomt met de verlichting van de jog-ring, zodat je altijd perfect weet met welk channel je op welke deck aan het spelen bent.


Gemakkelijk te gebruiken pro-effecten met de XY-pad!
De XY-Pad maakt het regelen van Beat FX en andere effecten veel eenvoudiger, aangezien de parameters en cut-off worden geregeld door beweging op respectievelijk een X- en Y-as, zodat je beide effecten met één vinger kan mengen. Doe daar nog eens de nieuwe Smooth Echo en Sound Color FX bij en de OPUS-QUAD is ideaal om creatief met tracks om te gaan!


USB, SSD, Wifi, Bluetooth,... OPUS-QUAD kan het allemaal aan!
Of je nu je tracks op USB-sticks of een enorme SSD-schijf hebt staan, de OPUS QUAD kan het perfect aan. Gebruik je een PC of Mac? Ook geen probleem! Zelfs Rekordbox via iOS of Android loopt feilloos via wifi of bluetooth naar jouw OPUS-QUAD! Je kan dus ook makkelijk verschillende bronnen combineren!
 

Snel en nauwkeurig tracks zoeken
De user interface werd volledig vernieuwd, zodat je nog sneller en nauwkeuriger je tracks kan zoeken én vinden op het 10,1-inch touchscreen met toegang tot Playlist Bank, een toetsenbord en Touch Preview. De nieuwe Smart Rotary Selector maakt alles nog dat tikkeltje vlotter, zodat je snelle trackwissels toch feilloos kan uitvoeren!
 

Tegelijk een andere ruimte van andere muziek voorzien? Dat kan!
Dankzij de zone output kan je met één enkele OPUS-QUAD in verschillende ruimtes verschillende tracks (of sets) afspelen. Zo kan je perfect de main room vullen met stevige beats en tegelijk in een tweede ruimte een voorgemaakte lounge set laten draaien op één van je vier kanalen.

Pro Gear's Besluit

De OPUS-QUAD is de term "all-in-one" zeker meer dan waardig! Ideaal voor DJ's on the road die maar één toestel hoeven mee te nemen en toch de flexibiliteit hebben om op alles voorzien te zijn! Muziek in de lounge-ruimte? Geen probleem! Track afspelen via bluetooth? Geen probleem! De nadruk bij dit all-in-one DJ-systeem ligt dan ook duidelijk op "ALL", want met 4 kanalen en een volwaardig FX-systeem heb je letterlijk ALLES bij om een een fantastische DJ-set neer te zetten, elke keer weer!

 

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis