Pioneer XPRS102 10" actieve luidspreker

XPRS102

Levering 2-3 Werkdagen
€ 799,00

De XPRS2-serie combineert de veelzijdigheid en mobiliteit van de originele XPRS-serie met verbeterde geluidsprestaties en helderheid om een hoogwaardig luidsprekersysteem te leveren voor mobiele DJ’s & live geluid in verhuur en vaste installaties.

Het geluid van de XPRS2 is rijk gedefiniëerd met een fris hoog en een strak mid De bassen zijn zeeker aanwezig en duwen goed door. De XPRS2 reeks is goed voorzien van een vlot instelbare DSP (Digital Sound Processor) waarmee je de klankkleur kan aanpassen, maar ook bvb een delay of crossoverfunctie kan instellen.

Krachtige klasse D-versterking

De XPRS2-serie maakt gebruik van Klasse D-versterking met een hoog uitgangsvermogen voor een krachtige en eersteklas audio-ervaring voor zowel artiesten als luisteraars. De XPRS102 en XPRS122 full-range luidsprekers zijn voorzien van Klasse D 2000 W versterking, terwijl de XPRS1152S en XPRS1182S subwoofers Klasse D 4000 W versterking bieden.

Hoge kwaliteit, robuust gebouwd

De geheel nieuwe XPRS2-serie van Pioneer DJ is voorzien van een gestroomlijnde, volledig zwarte, beschermende pollywood-kast voor optredens in de meest ruige buiten- en binnenomgevingen. De modellen uit de serie worden allemaal geleverd met een duurzame handgreep om de draagbaarheid en handling van het systeem tijdens afbouw en transport te ondersteunen. De XPRS2-serie is ook voorzien van rubberen voetjes om schokabsorptie tussen oppervlakken te creëren.

Vier DSP-modi

Beide XPRS2 fullrange-luidsprekers  bevatten vier verschillende vooraf ingestelde DSP-settings - live, muziek, spraak en studiomonitoring - om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende luisteromgevingen.

16 aanpasbare gebruikers-DSP-modi

Naast de vier presets bevat elke XPRS2 full range-luidspreker 16 aangepaste gebruikers-DSP-settings - die onder verschillende namen kunnen worden opgeslagen - om ervoor te zorgen dat de EQ-instellingen voor elk scenario perfect zijn.

Luidsprekerontwerp met volledig bereik

De XPRS102 combineert een 10-inch woofer en 2,5-inch coil met een 1-inch uitgangscompressiedriver en 1,75-inch coil om onberispelijke audioprestaties te leveren. Compleet met een maximaal geluidsdrukniveau (SPL) van 129 dB en een frequentierespons van 50 Hz - 20 kHz, zorgen de XPRS102 fullrange-luidsprekers ervoor dat jouw muziek en speeches nauwkeurig zijn en overkomen, exact zoals jij het wil.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis