De perfecte flexibele audiobeleving

Bardo Turnhout

In september 2020 nam Michaël, de zaakvoerder van Bardo, contact op met Pro Gear voor een nieuwe geluidsinstallatie in z’n nog te openen zaak op de grote markt te Turnhout. In volle coronacrisis was het niet evident om te kiezen voor een premium audiosysteem, maar Michaël nam de tijd om alles goed te overwegen en ging voluit voor de audiobeleving die hij voor ogen had.

Pro Gear verdeelde Bardo in 3 zones op: een veranda, een brasserie en een lounge waar ook een hoger geluidsvolume en een aansluiting voor dj nodig was. Het hart van het systeem werd een Audac MXT 48 met de Touch 2 applicatie. 

Voor veranda en brasserie werd er geopteerd voor Audac ATEO 6 topkasten met daaronder Audac BASO 10 en BASO 12 subwoofers. De lounge kreeg Audac VEXO 8 topkasten en een Aduac BASO 18 subwoofer zodat deze kon draaien op een merkelijk hoger geluidsniveau.

Bardo werd tevens grondig behandeld met akoestische panelen waardoor de installatie nog meer tot z’n recht kwam. We wensen Michaël en het hele Bardo team veel succes en we bedanken hen voor het gestelde vertrouwen.

Hieronder een opsomming van de toestellen:

8 x Audac ATEO 6D/B + Audac WMA60/B

2 x Audac BASO 12

2 x Audac SMQ750

2 x Audac ATEO 6/B + Audac WMA60/B

1 x Audac SMQ350

1 x Audac BASO 10

4 x Audac VEXO 8

1 x Audac BASO18

1 x Audac EPA152

1 x Audac MTX48

2 x Audac WMX65/B