Denon DJ SC Live 4 All-In-One

Levering 2-3 Werkdagen
€ 1299,99

De Denon SC Live 4 is een vier-kanaals all-in-one controller die functionaliteit combineert met een aantrekkelijke look gebaseerd op de moderne professionele club-stijl layout. Speel veelzijdig muziek af via twee usb poorten, SD kaart of stream je muziek via WI-FI connectie rechtstreeks van je favoriete platformen waaronder Soundcloud Go+, Tidal, Beatsource, Beatport en Dropbox. Als grote wereldprimeur biedt de Denon DJ SC Live 4 de mogelijkheid om tracks via Amazon Music Unlimited te streamen. Daarnaast zorgen de ingebouwde speakers en het 7” HD touchscreen ervoor dat je de SC Live 4 heel makkelijk en snel kan gebruiken met een ultiem overzicht. Verder wordt de Denon DJ SC Live 4 aangestuurd door de Engine DJ software en is er ook een “computer mode” waardoor de gebruiker moeiteloos gebruik kan maken van Serato DJ Pro (licentie inclusief) of Virtual DJ (licentie niet inclusief). De SC Live 4 beschikt over XLR/RCA main outputs, ¼” booth output een aux input en twee microfoon inputs. Als kers op de taart zit de SC Live 4 boordevol FX en automatische Dynamic Lighting features waardoor je als DJ zeker zult opvallen tijdens je sets.

De Denon DJ SC Live 4 is de grotere broer van de Denon DJ SC Live 2 en legt de lat opnieuw hoger met deze nieuwe alles-in-één vier-kanaals DJ controller. Het aantrekkelijke design dat gebaseerd is op de hedendaagse professionele club-standaard layout wordt gecombineerd met een 7” HD multi-touch aanraakscherm, ingebouwde speakers en WI-FI connectie.

Daarnaast beschikt de Denon DJ SC Live 4 over twee USB poorten en een SD kaart. De WI-FI connectie zorgt ervoor dat de gebruiker vanaf zijn favoriete streaming platform (Soundcloud GO+, Tidal, Beatsource, Beatport, Dropbox en Amazon Music Unlimited) zorgeloos muziek kan streamen en hier mee aan de slag kan gaan tijdens het mixen.

Denon DJ SC Live 4 is gebaseerd op de moderne en professionele club layout
De SC Live serie blaast een nieuwe wind door het Denon assortiment aangezien de Denon DJ SC Live 4 en zijn kleinere broer de Denon DJ SC Live 2 zijn ontworpen met een andere lay-out dan we gewoon zijn van Denon’s alles-in-één dj-controllers. Zo is de nieuwe lay-out gebaseerd op die van een professionele Denon SC6000 PRIME speler en professionele mixer toestellen (denk maar aan de Pioneer DJM 900 Nxs 2) die je op festivals, in clubs en evenementen tegenkomt. Deze verandering zorgt ervoor dat de Denon DJ SC Live 4 nu nog eenvoudiger en toegankelijker is voor DJ's die Denon DJ willen ontdekken.

Verder is de SC Live 4 uitgerust met een 7” HD-touchscreen, 6” hoge resolutie jogwheels, 8 performance pads met hot cues, beat rolls en loops die ook kunnen uitgebreid worden naar 16 performance pads per deck. Bovendien is de Denon DJ SC Live 4 ook volgeladen met FX-features waaronder 4 Sweep FX die geactiveerd kunnen worden op elk kanaal. Daarnaast zijn er nog 13 BPM FX opties die onderling aangepast kunnen worden a.d.h.v. tijd/parameter controle, FX-niveau controle en een activeringsknop. Hierdoor kan de gebruiker zijn creativiteit helemaal kan loslaten.

Opmerkelijk: 's werelds eerste DJ integratie met Amazon Music Unlimited
De samenwerking tussen Denon en Amazon biedt de mogelijkheid om muziek via het streaming platform Amazon Music Unlimited vanuit de Denon DJ SC Live 4 DJ controller te mixen. Dit is meteen ook 's werelds eerste DJ integratie met de Amazon Music Unlimited streaming service. De gebruiker kan aan de hand van WI-FI verbinding op de SC Live 4 razendsnel zijn/haar favoriete streaming platform raadplegen en vervolgens een track naar keuze selecteren die met één klik op het touchscreen ready to play wordt opgeladen op het scherm.

Handig: software is compatibel met Serato DJ Pro en Virtual DJ
De alles-in-één SC Live 4 wordt aangestuurd door de krachtige en soepele Engine DJ OS die automatisch wordt geüpdatet via WI-FI verbinding. De software is ook compatibel met Serato DJ Pro en Virtual DJ via de “computer mode” optie. Dit zorgt ervoor dat de alles-in-één unit kan omgetoverd worden tot een toegewijde DJ software-controller, interessant voor Dj’s die graag met een laptop spelen. Bovendien komt de SC Live 4 met een licentie sleutel voor Serato waardoor je automatisch toegang krijgt tot de Serato DJ Pro software. Als kers op de taart is het ook mogelijk om nummers die geanalyseerd zijn in Rekordbox te converteren naar de Engine DJ software, met behoud van hot-cues, loops en cues.

Krachtig ingebouwde speakers geven een nieuwe dimensie aan all-in-one DJing
Denon staat bekend voor innovatie in de wereld van DJ-controllers en benadrukt dit nu nog maar eens met de krachtige ingebouwde speaker integratie. De Denon DJ SC Live 4 is zo de eerste alles-in-één DJ-controller in zijn segment die beschikt over ingebouwde speakers. Dit maakt dat de SC Live 4 ideaal is voor gebruikers die op een snelle manier willen livestreamen, oefenen of content willen creëren. Bovendien kunnen de speakers gebruikt worden als persoonlijke monitoring tijdens live optredens. De speakers worden bediend met een aparte volumeknop en een aan/uit switch die zorgt voor optimale controle, zo kunnen beginnende of meer ervaren DJ’s de Denon DJ SC Live 4 overal, makkelijk en snel gebruiken.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis