Funktion One kiest voor Pro Gear!

Legendarisch

Funktion One is zonder twijfel het meest legendarische speakerlabel in the nightlife scene! De iconische speakers zijn overal herkenbaar en staan voor een gedurfde keuze aan topgeluid.

Maar Funktion One is veel meer dan enkel deze speakers. Met NST Audio & Full Fat Audio hebben ze ook high-end versterkers onder hun hoede.  Want wat is uiteindelijk een goede speaker zonder waanzinnige versterking?

Uiteraard zorgt Pro Gear voor een vlotte & perfecte installatie! 


Interesse in de mogelijkheden en prijzen? Contacteer ons via info@progear.be!

NIEUW: Compact Range!


Natuurlijk zijn de iconische Funktion One-speakers niet ideaal voor elke setting, maar is kristalhelder geluid toch van belang. 

In die gevallen kiezen we graag voor de Compact Range-reeks: iets minder opvallend, maar wel de perfecte sound die je van Funktion One kan verwachten.

Een uitgebreide reeks boordevol mogelijkheden zonder compromissen te hoeven maken qua geluidskwaliteit en perfect in te werken in jouw interieur.

Video URL:
Currently supported:

Not just speakers

Jouw club of andere horecazaak mag dan nog de meest indrukwekkende speakers hebben, zonder kwaliteitsvolle versterkers zal de sound nog altijd niet perfect zijn!

Daarom kiest Pro Gear niet enkel voor de Funktion One-speakers, maar ook voor de uitgebreide high-end oplossingen van NST Audio & Full Fat Audio. Deze Funktion One's trusted partners zorgen keer op keer voor de perfecte balans en zijn geschikt voor elke locatie.

Uiteraard zorgt Pro Gear voor een vlotte & perfecte installatie!

Interesse in de mogelijkheden en prijzen? Contacteer ons via info@progear.be!