Meer dan 40 Audac-luidsprekers!

Marineau

Zaterdag 26 februari 2022 was de openingsdatum voor Marineau, het gloednieuwe Food & Hospitality Concept van de Antwerpse Shrimp Tempura Group (bekend van o.a. restaurants zoals Danieli il Divino, Umami, Maven, Murni, etc…)

Met zowel een winkel, als een groot belevenisrestaurant is het absoluut een unieke combo. In beide zaken staat gezond, hoog kwalitatief en super lekker eten uit de (Noord)zee centraal, geflankeerd door enkele verrassende vleesgerechten.

Voor het restaurant was, zoals gezegd, beleving een absolute must en werd er uitgekeken naar een premium geluidssysteem die perfect aansloot bij de visie van Marineau. Er werd al snel geopteerd voor het Belgische merk Audac via de certified partner Pro Gear vanwege de flexibiliteit en de strakke integratie. Niet minder dan 38 Audac ATEO4 geflankeerd door 4 Audac BASO12 werden strategisch geplaatst voor een zo optimaal mogelijke dekking van beide verdiepen. Uiteraard voorzien van de nodige Audac versterkers en Audac audiomatrix.

Marineau is terug te vinden in het pand van de voormalige Stadsbrouwerij ’t Pakhuis aan de Vlaamsekaai 76. De Premium Seafood Shop krijgt een topligging op de hoek van de Museumstraat, allebei op ’t Zuid in Antwerpen.

Hieronder een opsomming van de toestellen:

1 x AUDAC MTX48 4-zone audio matrix 

2 x AUDAC MWX65/B All-in-one control panel 

3 x AUDAC CIRA530D/W ceiling speaker 

4 x AUDAC BASO12/B Compact 12" bass reflex cabinet 

38 x AUDAC ATEO4MK2/B Wall speaker

1 x AUDAC PMQ600 quad-channel 100V power amplifier 

1  x AUDAC SMQ750 quad-channel power amplifier 

2 x JB SYSTEMS AMP 200.2 Power amplifier 

1 x CAYMON SPR818GG 19" rack cabinet - 18 units 

2 x AUDAC ATEO6/B Wall speaker