Pioneer DJ DJM-A9

4-kanaals professionele DJ-mixer

Levering 2-3 Werkdagen
€ 2799,00

De nieuwe standaard voor elke venue
De DJM-A9 is een 4-kanaals professionele DJ-mixer die zonder twijfel de standaard zal worden in elke venue! Hij biedt enorme verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de DJM-900NXS2, met een verbluffend heldere geluidskwaliteit, verbeterde speelbaarheid en connectiviteit, en een groot aantal nieuwe functies to take your set to a higher level!

Verbluffend heldere geluidskwaliteit

De DJM-A9 brengt een duidelijker helderdere geluidskwaliteit, zodat elke track perfect tot zijn recht komt en de venue wordt ingeknald exactly as intended! Dit next-generation clubgeluid is het resultaat van uitgebreide ontwikkeling en verfijning van bestaande technologie, maar ook de toevoeging van gloednieuwe componenten, waaronder ESS Technology 32-bit hoogwaardige A/D- en D/A-omzetters in respectievelijk de kanaalsectie en de uitgangen. Jouw sound komt dus feilloos over naar de luisteraar wat uiteraard zorgt voor een betere experience in de club!

Verbeterde speelbaarheid

De DJM-A9 heeft meer ruimte rond de EQ-knoppen, duidelijkere LED's in het kanaalgedeelte, geoptimaliseerde frequentierespons op de isolatoren en soepelere kanaalfaders dan bij de DJM- 900NXS2. Doe daar de derde generatie MAGVEL FADER crossfader bij en je hebt een mixer die exact doet wat jij wil wanneer je het wil!

Sound Color FX met 's werelds eerste Center Lock

Wanneer de gloednieuwe Center Lock-functie is ingeschakeld en je de Sound Color FX gebruikt, stopt deze knop met draaien wanneer deze de middenpositie bereikt. Dit betekent dat je de knop niet te ver kan draaien en per ongeluk naar de tegenovergestelde parameter kan overschakelen. Uiteraard kan je deze Center Lock ook uitschakelen wanneer je even helemaal crazy wil gaan!

Nieuw geavanceerde Beat FX

De nieuw kleurendisplay op de DJM-A9 helpt jou om snel en nauwkeurig de status van de geselecteerde Beat FX te checken, en de verlichting is vergelijkbaar met horizontale opstelling van de X-Pad, zodat je Beat FX met één simpele vingerbeweging  intuïtiever kan bedienen. De DJM-A9 bevat 14 (!) Beat FX om mee te spelen, waaronder 3 nieuwe: Mobius, Triplet Fliter en Triplet Roll.

Verbeterde microfoonsectie

De microfooningang bevat nu ook fantoomvoeding, waardoor hoogwaardige condensatormicrofoons rechtstreeks op de DJM-A9 kunnen worden aangesloten. Daarnaast zijn er ook 3 nieuwe microfooneffecten én een speciaal reverb-effect, dedicated voor de microfoonsectie, zodat jouw MC-skills nog beter klinken en de andere effecten altijd vrij blijven voor je kanalen!

Uitgebreide connectiviteit en dubbele onafhankelijke hoofdtelefoonuitgangen

2 verschillende computers kunnen tegelijkertijd worden aangesloten dankzij de dubbele USB Type-B en USB Type-C poorten (er zijn er 2 van elk) en via Bluetooth kan audio ook draadloos naar elke kanaal gestuurd worden! De Multi I/O-sectie heeft een onafhankelijke kanaalselector, waardoor de DJM-A9 echte send-mogelijkheden heeft. Er zijn ook twee hoofdtelefoonuitgangen, elk met hun eigen cue-knoppen, volumeknoppen en mixbalansknoppen, zodat back-to-back spelen nog eenvoudiger en vooral creatiever wordt!

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis