kiest voor Belgische Dansdecibels!

Bontà

Bontà, het restaurant aanpalend aan discotheek Versuz in Hasselt, opende op 27 augustus 2021 de deuren. Onder leiding van Maurice Vroonen (Casbar, Balthazar) en Yves Smolders (Versuz) staat Bontà garant voor een ware dining experience in een prachtige setting onder muzikale begeleiding van live DJ’s. Dit, gekoppeld aan topkwaliteitsvlees van de Butcher’s Store en de kunsten van chef lijo Schreurs, is de succesformule voor een onvergetelijke culinaire beleving.

Want, bij Bontà draait alles namelijk om vlees. Dat bewijzen een meterslange houtskoolgrill en een glazen koelcel vol machtige stukken rund. Maar ook muziek speelt in dit restaurant een prominente rol: wie bij Bontà binnenstapt, merkt meteen de professionele deejaybooth op en de onmiskenbare warme krachtige sound. 

Voor het geluid werd geopteerd voor het Limburgse merk Audac via Pro Gear. Bert Gemels, hoofd techniek van Versuz, installeerde 8 compacte maar krachtige VEXO8 luidsprekers in combinatie met 2 BASO18 subwoofers. Die set zorgt voor de nodige dansdecibels in het restaurant waar vlot meer dan 60 mensen kunnen zitten. Ook de dj werd voorzien van 2 VEXO8 luidsprekers, die als monitor dienen. Alles is aangestuurd via een Audac MTX48 zoner en een CMP30 all-in-one speler complementeert het systeem. De versterking komt van ondermeer een Audac SMQ350 en 2 Audac SMQ750 quad-channel versterkers.

Hieronder een opsomming van de toestellen:

1 x AUDAC MTX48 4-zone audio matrix

1 x AUDAC CMP30 all-in-one player

1 x AUDAC SMQ350 quad-channel power amplifier

2 x AUDAC SMQ750 quad-channel power amplifier

2 x AUDAC BASO18/B compact 18” bass reflex subwoofer

10 x AUDAC VEXO8 compact high-power loudspeaker