RANE FOUR

ADVANCED FOUR-CHANNEL STEMS DJ CONTROLLER

Levering 2-3 Werkdagen
€ 1899,99

ONTWORPEN VOOR CREATIVITEIT, GEBOUWD OM LANG MEE TE GAAN
De RANE FOUR combineert op briljante wijze het nieuwste op het gebied van prestatiegerichte DJ-technologie met het beproefde ontwerp en de toonaangevende geluidskwaliteit van RANE. Het resultaat is een kogelvrije, geweldig klinkende DJ-controller boordevol functies die nieuwe niveaus van creativiteit in je DJ-sets en livestreams ontketent.

Met nooit eerder vertoonde functies zoals STEM-SPLIT, Performance Pad OLED displays en een nieuwe dynamische interne FX-engine is de FOUR 's werelds meest geavanceerde 4-kanaals Stems DJ-controller.

MAAK GEBRUIK VAN DE KRACHT VAN SERATO STEMS

RANE en Serato hebben een lange geschiedenis van samen baanbrekende DJ-producten, die teruggaat tot de RANE SL1 box in 2004. De RANE FOUR tilt deze samenwerking naar een hoger niveau door de industriële bouw en geluidskwaliteit van de RANE-hardware te combineren met de krachtige nieuwe Stemsmogelijkheden van de Serato DJ-software. Het resultaat is een next-level DJ controller met ongekende Serato Stems controle. Een speciale Stems Pad Mode, Instrumental en Acapella-knoppen en RANE's exclusieve STEM-SPLITfunctie bieden u de ultieme Stems-workflow en -ervaring om uw creativiteit volledig te verhogen als DJ.

 

NIEUWE NIVEAUS VAN CREATIEVE FX
De nieuw ontworpen interne FX-suite bevat 22 paddlegetriggerde, volledig aanpasbare Main FX en 4 knopgestuurde Channel FX om smaak en persoonlijkheid toe te voegen aan individuele Stems-elementen en tracks. Deze robuuste FX-suite bevat traditionele FX-klassiekers als Reverb en Echo en opwindende nieuwe toevoegingen als Scale Down, Recycler, Riser en meer. De Channel FX-sectie biedt dynamische, hands-on manipulatie van 4 knopgestuurde FX, waaronder Filter, Filter Roll, Noise en Flanger. Met de RANE FOUR kun je ook naadloos heen en weer schakelen tussen de ingebouwde hardware FX en Serato's software FX, waardoor je onbeperkte mogelijkheden hebt voor elke stijl van DJ-en.


VIER KANALEN VOL PRESTATIEMOGELIJKHEDEN
De 4-kanaals mixersectie biedt volledige EQ-controle en intuïtieve FX-toewijzingsopties, plus 2 externe Line/Phono-ingangen voor externe draaitafels of decks. De FOUR is geschikt voor DVS en ontgrendelt zowel Serato DJ Pro als Serato Pitch 'n Time indien aangesloten op een laptop met de nieuwste versie van Serato. Met de verbeterde Sampler-routingopties kun je het volume van de Sampler regelen via een speciale knop, of de audio toewijzen aan kanaal 4, zodat je FX kunt toevoegen aan je DJ-drops, instrumenten en andere samples. Met de snel toegankelijke deckselectieknoppen kun je snel schakelen tussen de softwaredecks en de FOUR ondersteunt ook externe modulaire decks zoals de RANE TWELVE MKII en de Denon DJ LC6000 voor een volledige fysieke mixervaring met 4 decks.

 

FOCUS OP JE PRESTATIES, NIET OP JE LAPTOP
De 8 OLED-displays boven de Performance Pads op elk deck bieden visuele feedback voor alle padmodi, zodat je gemakkelijker dan ooit de functie van elke pad kunt zien zonder naar de computer te hoeven kijken. Zie Cue-, Loop- en Sample-namen, evenals Roll- en Loop-lengtes, beatverdelingen, Pitch Play-afstemming en Stem-elementen en FX

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis