OPUS-QUAD
OPUS-QUAD gold

ALL.    IN.    ONE.

De Pioneer DJ OPUS-QUAD is zonder twijfel hét meest uitgebreide all-in-one DJ-systeem van het moment, boordevol nieuwe features die jou toelaten om met één toestel alles bij de hand te hebben voor een perfecte DJ-set, zelfs in meerdere ruimtes tegelijk!

Daarnaast is het design ongezien mooi, maar toch met een volledige focus op speelbaarheid, zodat je de hele nacht vlot jouw beste mixes kan overbrengen naar je publiek!

OPUS-QUAD

Ongezien design

Met zijn gebogen randen en licht hellende bovenplaat is het vernieuwende design van de OPUS-QUAD niet enkel heel stijlvol, maar vooral ook comfortabeler dan zijn voorgangers.

De matzwarte afwerking en houtkleurige sleuven aan de voor- en zijkanten maken het ontwerp helemaal af!

De jog-ring en knoppen kunnen zelfs van kleur gewijzigd worden naar jouw smaak!

De OPUS-QUAD is een DJ-systeem dat zeker de aandacht zal trekken op eender welk event, maar hij is ook rock solid én eenvoudig te transporteren (all-in-one)!

Vier volwaardige channels

De OPUS-QUAD heeft vier volwaardige kanalen, ideaal om op voorhand al tracks te cue-en of om verzoeknummers in je set op te nemen. Ook de zone output kan daardoor heel eenvoudig gebruikt worden.

Door aan elk deck een andere kleur toe te wijzen, die overeenkomt met de verlichting van de jog-ring, weet je altijd perfect met welk channel je op welke deck aan het spelen bent.

Elke deck heeft trouwens zijn eigen dedicated display én 8 Hot Cue-knoppen boven elke grote jog. Met de nieuwe Smart Cue-functie kunt u automatisch de positie van het cue point overschrijven met opgeroepen Hot Cues.

Ook EQ en Colour FX zijn per channel ( x4 dus!), waardoor deze OPUS-QUAD quasi DJM-waardig is!

Video URL:
Currently supported:

Veelzijdige XY-pad

De XY-Pad maakt het regelen van Beat FX en andere effecten veel eenvoudiger, aangezien de parameters en cut-off worden geregeld door beweging op respectievelijk een X- en Y-as, zodat je beide effecten met één vinger kan mengen.

Doe daar nog eens de nieuwe Smooth Echo en Sound Color FX bij en de OPUS-QUAD is ideaal om creatief met tracks om te gaan!

Geluid in hoge kwaliteit
De configuratie van het apparaat elimineert transmissie- en AD-DA-conversieverliezen en het is uitgerust met een hoogwaardige 32-bits D/A-converter van ESS Technology.

OPUS-QUAD

USB, SSD, Wifi, Bluetooth,...

De nieuwe OPUS-QUAD kan het allemaal aan! 

Of je nu je tracks op USB-sticks of een enorme SSD-schijf hebt staan, zoeken via de OPUS QUAD gaat feilloos.

Gebruik je een PC of Mac? Ook geen probleem! De OPUS-QUAD biedt plug-and-play-compatibiliteit voor de Rekordbox Performance-modus en voor Serato DJ Pro (zomer 2023). Sluit gewoon uw pc/Mac met een van de apps aan om aan de slag te gaan - geen licentie of abonnement vereist.

Zelfs je tracks selecteren via Rekordbox op iOS of Android kan perfect via wifi of bluetooth. Je kan dus ook makkelijk verschillende bronnen combineren!

Snel en nauwkeurig tracks zoeken
De user interface werd volledig vernieuwd, zodat je nog sneller en nauwkeuriger je tracks zoeken én vinden kan op het 10,1-inch touchscreen met toegang tot Playlist Bank, een toetsenbord en Touch Preview.

De nieuwe Smart Rotary Selector maakt alles nog dat tikkeltje vlotter, zodat je snelle trackwissels toch feilloos kan uitvoeren!

 

Zone Output

Tegelijk een andere ruimte van andere muziek voorzien? Dat kan!

Dankzij de zone output kan je met één enkele OPUS-QUAD in verschillende ruimtes verschillende tracks (of sets) afspelen. Zo kan je perfect de main room vullen met stevige beats en tegelijk in een tweede ruimte een voorgemaakte lounge set laten draaien op één van je vier kanalen.