Pioneer XPRS1152S 15" actieve subwoofer

XPRS1152S

Levering 2-3 Werkdagen
€ 899,00

De XPRS2-serie combineert de veelzijdigheid en mobiliteit van de originele XPRS-serie met verbeterde geluidsprestaties en helderheid om een hoogwaardig luidsprekersysteem te leveren voor mobiele DJ’s & live geluid in verhuur en vaste installaties.

Het geluid van de XPRS2 is rijk gedefiniëerd met een fris hoog en een strak mid De bassen zijn zeeker aanwezig en duwen goed door. De XPRS2 reeks is goed voorzien van een vlot instelbare DSP (Digital Sound Processor) waarmee je de klankkleur kan aanpassen, maar ook bvb een delay of crossoverfunctie kan instellen.

Krachtige klasse D-versterking

De XPRS2-serie maakt gebruik van Klasse D-versterking met een hoog uitgangsvermogen voor een krachtige en eersteklas audio-ervaring voor zowel artiesten als luisteraars. De XPRS102 en XPRS122 full-range luidsprekers zijn voorzien van Klasse D 2000 W versterking, terwijl de XPRS1152S en XPRS1182S subwoofers Klasse D 4000 W versterking bieden.

Hoge kwaliteit, robuust gebouwd

De geheel nieuwe XPRS2-serie van Pioneer DJ is voorzien van een gestroomlijnde, volledig zwarte, beschermende pollywood-kast voor optredens in de meest ruige buiten- en binnenomgevingen. De modellen uit de serie worden allemaal geleverd met een duurzame handgreep om de draagbaarheid en handling van het systeem tijdens afbouw en transport te ondersteunen. De XPRS2-serie is ook voorzien van rubberen voetjes om schokabsorptie tussen oppervlakken te creëren.

Drie DSP-modi

Beide XPRS2-subwoofers bevatten drie verschillende DSP-presets —Boost, Extended LF en Normal—voor verschillende luisteromgevingen.

Nauwkeurige audioprestaties / frequentierespons

De XPRS1152S maakt gebruik van een 15-inch ferrietwoofer met een 3-inch coil met lange excursie om lage frequenties met uiterste nauwkeurigheid te produceren.
Biedt een frequentierespons van 45 Hz - 120 Hz en een maximale SPL van 129 dB; de subwoofers bieden de prestaties van een permanent geïnstalleerde subwoofer met de compacte mobiliteit die vereist is voor een vlotte op- en afbouw.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis