Pioneer DJ DDJ-FLX10

4-kanaals performance DJ-controller voor Rekordbox en Serato DJ Pro

Levering 2-3 Werkdagen
€ 1649,00

De langverwachte FLX-upgrade is er!

De DDJ-FLX10 is een 4-kanaals performance DJ-controller voor Rekordbox en Serato DJ Pro. Hij bevat een groot aantal gloednieuwe functies, waaronder Track Separation-technologie, die nieuwe creatieve mogelijkheden mogelijk maakt, zoals het gemakkelijk uitvoeren van mash-ups on the fly zonder dat je tracks op voorhand moet voorbereiden.

Track Separation voor innovatieve optredens inclusief live mashups

Laad de gewone nummers uit je muziekbibliotheek en maak remixen en mash-ups on the fly door de 3 belangrijkste onderdelen van de muziek onafhankelijk te manipuleren: zang, drums en inst (andere instrumenten, waaronder bas en synths). Er zijn speciale kleurgecodeerde knoppen om elk deel te bedienen, zodat je altijd een duidelijk visueel begrip hebt van wat er speelt.

ACTIEVE PART & PART ISO
Pas het volume van de zang, drums of inst afzonderlijk aan of zet ze helemaal uit.
FX PART SELECT
Kies op welke delen van een track je effecten wilt toepassen.
PART INSTANT DOUBLES
Isoleer een specifiek deel van de track (zang, drums of inst) en zet het over naar een ander deck.

Uitgebreide Jog Display
Pas de informatie die je ziet op de jogs aan zodat je je ogen niet van de decks hoeft af te houden. Kies uit 4 modes, waarvan sommige 3 Band Waveforms tonen (enkel rekordbox), en hou Mix Point Link en rekordbox vocale positie analyse informatie in het oog, alsook Performance Pad status.

DECK INFO MODE
Toont de informatie over het deck, inclusief de algemene golfvorm. (Bij gebruik van Serato DJ Pro toont deze modus het virtuele deck van Serato DJ Pro).
WAVEFORM-MODUS
Toont de ingezoomde golfvormen voor 2 decks.
WEERGAVE ARTWORK
Toont het artwork voor de track die wordt afgespeeld.
WEERGAVE DJ-LOGO
Toont je eigen logo of favoriete afbeelding op elk deck na gebruik van de Image Transfer Tool voor PC/Mac.

Nieuwe Mix Point Link voor naadloze overgangen

Profiteer van een volledig nieuw afspeelconcept in rekordbox waarmee je een vlekkeloze muzikale progressie in je sets kunt creëren door mixpunten in tracks te koppelen zodat het volgende nummer op het perfecte moment begint. Je kunt instellen dat het volgende nummer begint bij het begin van de melodie wanneer de zang van het huidige nummer eindigt, zodat er een naadloze overgang is zonder geluidsclash. Je hoeft niet handmatig af te tellen of op play te drukken, waardoor je je handen vrij hebt om mash-ups te maken of effecten toe te voegen.

DMX-uitgang voor Rekordbox Lighting Function

Verlevendig je optredens met lichteffecten die passen bij de sfeer van de tracks die je speelt. Het is gemakkelijk met de rekordbox Lighting-functie en dankzij de DMX-uitgang op de DDJ-FLX10 heb je geen andere apparatuur nodig, zoals een externe DMX-interface. Sluit gewoon DMX-compatibele verlichtingsapparatuur aan op de controller en gebruik rekordbox om aangepaste verlichtingseffecten te creëren, of stel de software in om de kleur en beweging van de lichten automatisch aan te passen aan de muziek.

Evolved MAGVEL FADER 4-sensor system

Improved from the 2-sensor system on the DDJ-1000, the MAGVEL FADER on the DDJ-FLX10 uses a 4-sensor system. This allows you to make the tiniest volume adjustments, no matter how small the movement of the crossfader, enabling more musical performances.

Multicolored jog ring

Je kunt de allereerste meerkleurige jog-ring op een Pioneer DJ-controller gebruiken om de verschillende delen van de track aan te geven die worden afgespeeld wanneer je de Track Separation-functies gebruikt, of je kunt de kleuren aanpassen aan je eigen voorkeur.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis