DDJ-FLX10

Split. Mix. Create.

De nieuwe DDJ-FLX10 is er en hij is méér dan indrukwekkend! Deze 4-kanaals performance DJ-controller voor rekordbox en Serato DJ Pro zit boordevol innovatieve nieuwe functies voor nog meer creatieve mogelijkheden.

De DDJ-FLX10 bevat nieuwe Track Separation-functies om on-the-fly live mash-ups te maken, aanpasbare jog displays, DMX-uitgang voor eenvoudige lichtregeling en nog veel meer.

Laad gewoon je tracks uit je muziekbibliotheek en maak remixen en mash-ups on the fly door de 3 belangrijkste onderdelen van de muziek (vocals, drums, instrumental) onafhankelijk te manipuleren.

DDJ-FLX10

Track Separation

ACTIEVE PART & PART ISO

Pas het volume van de zang, drums of inst afzonderlijk aan of zet ze helemaal uit.

FX PART SELECT
Kies op welke delen van een track je effecten wilt toepassen.

PART INSTANT DOUBLES
Isoleer een specifiek deel van de track (zang, drums of inst) en zet het over naar een ander deck.

DDJ-FLX10

Mix Point Link voor naadloze mixes

Profiteer van een volledig nieuw afspeelconcept in rekordbox waarmee je een vlekkeloze muzikale progressie in je sets kunt creëren door mixpunten in tracks te koppelen zodat het volgende nummer op het perfecte moment begint.

Je kunt instellen dat het volgende nummer begint bij het begin van de melodie wanneer de zang van het huidige nummer eindigt, zodat er een naadloze overgang is zonder geluidsclash.

Je hoeft niet handmatig af te tellen of op play te drukken, waardoor je je handen vrij hebt om mash-ups te maken of effecten toe te voegen.

DMX-uitgang voor Rekordbox Lighting

Verlevendig je optredens met lichteffecten die passen bij de sfeer van de tracks die je speelt. Het is gemakkelijk met de rekordbox Lighting-functie en dankzij de DMX-uitgang op de DDJ-FLX10 heb je geen andere apparatuur nodig, zoals een externe DMX-interface.

Sluit gewoon DMX-compatibele verlichtings-apparatuur aan op de controller en gebruik rekordbox om aangepaste verlichtingseffecten te creëren, of stel de software in om de kleur en beweging van de lichten automatisch aan te passen aan de muziek.

Uitgebreide Jog Display

Pas de informatie die je ziet op de jogs aan zodat je je ogen niet van de decks hoeft af te houden. Kies uit 4 modes, waarvan sommige 3 Band Waveforms tonen (enkel rekordbox), en hou Mix Point Link en rekordbox vocale positie analyse informatie in het oog, alsook Performance Pad status.

DECK INFO MODE
Toont de informatie over het deck, inclusief de algemene golfvorm. (Bij gebruik van Serato DJ Pro toont deze modus het virtuele deck van Serato DJ Pro).

WAVEFORM-MODUS
Toont de ingezoomde golfvormen voor 2 decks.

ARTWORK DISPLAY
Toont het artwork voor de track die wordt afgespeeld.

WEERGAVE DJ-LOGO
Toont je eigen logo of favoriete afbeelding op elk deck na gebruik van de Image Transfer Tool voor PC/Mac.

JOG DISPLAY
Video URL:
Currently supported: